fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Apmācībās Horvātijā rada karti jauniešu brīvā laika iespējām Kuldīgā

image
10
Apr

Apmācībās Horvātijā rada karti jauniešu brīvā laika iespējām Kuldīgā

  • Kuldīgas BJC
  • 10/04/2024

No 3. līdz 8. aprīlim Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra jaunatnes darbiniece Sintija Kārkliņa un brīvprātīgā darbā ar jaunatni Agnese Moldovāne, kā arī jaunietes Paula Kleinhofa un Elīna Lelde Tūbele, atradās Horvātijā, kur piedalījās “Erasmus+” apmācībās “ARTMAPS: Mapping the opportunities for quality leisure time through service learning”. 

Zadaras pilsētā, Veli Iž salā, piecas dienas Kuldīgas novada pārstāves mācījās, kā nodrošināt mākslinieciskās un digitālās kompetences, lai izmantotu pakalpojumu apguves metodiku un izstrādātu digitālo rīkus darbam ar jaunatni, saistībā ar brīvā laika pavadīšanu un digitālā satura veidošanu, kā arī izveidot “ARTMAPS” mākslinieciskās kartes – pilsētu un lauku kopienām. 

Darba grupās tika izstrādātas mākslinieciskas kartes, kurās atzīmēti sporta laukumi, parki, kultūrvietas un muzeji, kā arī jauniešu centri. Lai karti izstrādātu pēc iespējas kvalitatīvāku, mūsu darba grupa izvēlējās to izstrādāt Kuldīgas pilsētai. Projekta gaitā mākslinieciskās kartes pārtaps par digitālām un būs pieejamas ikvienam interesentam. Nākamā projekta tikšanās septembrī norisināsies Kuldīgā. 

IMG 20240409 WA0007