fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Jaunieši izstrāda informatīvo materiālu laivu braucienu organizēšanai

image
03
Okt

Jaunieši izstrāda informatīvo materiālu laivu braucienu organizēšanai

  • Kuldīgas BJC, Kuldīgas jauniešu biedrība Kaktuss
  • 03/10/2022

Iepazīsti mūsu jaunāko projekta kopdarbu. Pēc jauniešu neformālajām apmācībām Uzrāviens MAX, kas noslēdzās augustā jauniešu darba grupa izveidoja ceļa karti pēc savas gūtās pieredzes par to, kā laivu braucieni spēj palīdzēt mentalās veselības stiprināšanā un personīgajā izaugsmē. 

Informatīvais materiāls "Saņemies DABĀ" tapis pateicoties PuMPuRS īstenotajam projektam Uzrāviens MAX. Patiesi priecājamies mūsu apmācību dalībnieku kopdarbu, lai izveidotu šo informatīvo materiālu, kas aplūko laivu brauciena pozitīvo ietekmi uz jauniešu garīgo labsajūtu.

Laivu braucieni sniedz ne tikai fizisku izklaidi un piedzīvojumu, bet arī būtiskus labumus mentālajā līmenī. Mūsu dalībnieki pētīja un apkopoja dažādas informācijas avotus, lai dalītos ar to, kā šīs aktivitātes ietekmē jauniešu emocionālo stāvokli un mentālo veselību. No pašmotivācijas un komandas darba līdz izaugsmes un pašpārliecības attīstībai, laivu braucieni nodrošina jauniešiem daudzveidīgas priekšrocības. Aktīva piedalīšanās šādos pasākumos veicina emocionālo līdzsvaru, stresa mazināšanu un labu garastāvokli, ka arī būtiski mazina priekšlaicīgu mācību pārtraukšanas risku. 

Informatīvais materiāls sniedz interesantu informāciju par dažādiem aspektiem, piemēram, pašpārliecības attīstību, komandas veidošanu, dabas ietekmi uz emocionālo labklājību un daudz ko citu. Tas ir lielisks līdzeklis jaunatnes darbiniekiem, pedagogiem, audzinātājiem un vecākiem, lai izprastu, kā laivu braucieni var pozitīvi ietekmēt jauniešu mentālo veselību.

 

Aicinām jūs lejupielādēt šo informatīvo materiālu. Dalieties ar to un izmēģināt pašiem savās aktivitātēs - SAŅEMIES DABĀ, lejupieladēt šeit

Projekts "Uzrāviens MAX" tapis ar ESF projekta 8. 3.4. 0/16/I/001 "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai" atbalstu. 

saemies daba Uzraviens MAX 3