fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Piesakies Kuldīgas novada jauniešu forumam

image
17
Sep

Piesakies Kuldīgas novada jauniešu forumam

  • Kuldīgas BJC
  • 17/09/2021

Jau 29. septembrī pulcēsies jaunieši no jaunā Kuldīgas novada uz 2021. gada Jauniešu forumu. Aicinām tieši Tevi pievienoties forumam un diskutēt par Tev aktuāliem un svarīgiem jautājumiem jaunatnes jomā. Ja Tev ir idejas, kā uzlabot dzīvi jauniešiem Kuldīgas novadā, tad šis pasākums būs domāts Tev!

Forums šogad pirmo reizi notiks hibrīda veidā - klātienē un tiešsaistē. Forumam aicinām pieteikties jauniešus, vecākus, pedagogus vai citus interesentus no visa Kuldīgas novada (arī bijušajiem Skrundas un Alsungas novadiem). Forumā varēs pieteikties 6 lokācijas vietās, katrā 14 dalībnieki:

  • Kuldīgas Jauniešu mājā;
  • Sapņotavā, Alsungā;
  • Multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā Skrundā;
  • Laidu skolā, Laidos;
  • Vārmes Jauniešu iniciatīvu centrā "Čiekurs";
  • Turlavas kultūras namā.

Katrā no norises vietām tev būs iespēja satikt domubiedrus - jauniešus, jaunatnes jomas aktīvitstu, pagastu pārvalžu vadītajus. Tiešsaistē visas lokācijas saslēgsim kopā, kur mēs - Kuldīgas novada BJC, prezentēsim jaunumus jaunatnes jomā, paveikto mobilajā jaunatnes darbā, un kopā, grupu darbā, pārskatīsim jaunatnes jomas attīstību Kuldīgas novadā nākamajiem gadiem. Tev būs iespēja vērot arī muzikālu priekšnesumu no jauniešu grupas "Tvaika ielas Republika". Un piedalīties balvu izlozē. Ja esi gatavs līdzdarboties piesakies forumam https://ej.uz/parmainuforums un tiekamies!

Ja vēlies nosūtīt ziņu draugam whatsapā, par iespēju piedalīties, iekopē šo tekstu: "Čau, būs Jauniešu forums, 29. septembrī, klātienē! (stundu laikā, ar atbrīvojuma zīmi no BJC). Vari pieteikties vienā no 6 vietām-  Skrundā, Kuldigā, Alsungā, Turlavā, Vārmē un Laidos. Pasākumu vadīs Nansija Garkalne, un būs arī grupa - Tvaika ielas Republika un ēdiens! piesakamies! https://ej.uz/parmainuforums"

 

programma

Navy Blue Green College Student Classroom Event Program 3

Pasākums īstenots projekta "Laidi" ietvaros, kas tapis pateicoties Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2020. gada valsts budžeta finansējuma ietvaros.

laidi logo rinda3