fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Sadraudzības pasākums jauniešiem

image
17
Okt

Sadraudzības pasākums jauniešiem

  • Kuldīgas BJC
  • 17/10/2021

9. oktobrī notika sadraudzības pasākumu starp jaunā Kuldīgas novada jauniešiem.

Rudbāržu "Jauniešu klubiņš’’ bija sarūpējis pasākumā aktivitāti, kuras laikā bija jāorientējas Rudbāržu ciemā. Uz pasākumu bija ieradušies ap 40 jauniešiem. Jaunieši atzina, ka izpildīt uzdevumus orientēšanās laikā bija sarežģīti, jo tiem bija jāatrod vietas pēc fotogrāfijām, kuras dažkārt neatpazina pat paši vietējie. Lai arī uzdevums nebija no vieglākajiem jaunieši bija priecīgi par iespēju iepazīt jaunu novada pagastu. Dalībnieki visi kā viens atzīst, ka šie sadraudzības pasākumi ir lieliska iespēja, lai tie iepazītos savā starpā, lieliski pavadītu laiku gan izglītojoties, gan izklaidējoties Kopā.

Ar šo aktivitāti arī noslēdzās projekts “Kopā”. 

Projekta laikā tika iepazīta esošā situācija un pieredze jaunatnes jomā, attīstīta starpnovadu un starpinstitūciju sadarbība, jauniešu līdzdalības un iniciatīvas īstenošanas atbalstam vietējā līmenī, veicināta  kopīgas izpratnes veidošanās par darbu ar jaunatni.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2020. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Projekta atsauce