fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Unikāla pieredze un spilgtas emocijas – Kuldīgas BJC audzēkņi piedalās Latvijas čempionātā standartdejās

image
19
Feb

Unikāla pieredze un spilgtas emocijas – Kuldīgas BJC audzēkņi piedalās Latvijas čempionātā standartdejās

  • Kuldīgas BJC
  • 19/02/2024

17. februārī Kuldīgas vieglatlētikas manēžā norisinājās Latvijas čempionāts standartdejās – “Kuldīgas kauss 2024”. Sacensībās, kurās piedalījās aptuveni 500 dejotāji, savu meistarību pierādīja arī vairāki Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra audzēkņi. Savukārt Kuldīgas novada brīvprātīgie jaunieši palīdzēja zāles iekārtošanā. 

“Kuldīgas kausā” bērniem un jauniešiem bija jāizpilda vairākas dejas – valsis, ča ča ča, kviksteps un džaivs.  Kuldīgas novada BJC sacensībās pārstāvēja Kristers Ploters, Dārta Bože, Estere Nauzere, Patrīcija Balandina, Elza Andersone, Kevins un Keita Trokši, Marta Stepe, Gabriela Krista Skeive, Estere Nora Zunda, Roberta Ķēde, Markuss Sala, Katrīna Trokša, Rihards Strads-Laktiņš un Karlīna Kurzemniece. 

Vislabāko rezultātu uzrādīja Rihards Strads-Laktiņš un Karlīna Kurzemniece, kuri ļoti spēcīgā konkurencē izcīnīja desmito vietu. Sakām paldies pedagogam Aleksandram Aļošinam, kurš bija viens no sacensību organizatoriem un to norisē ieguldīja milzīgu darbu! 

Liels atbalsts sacensību zāles iekārtošanā bija Kuldīgas novada brīvprātīgie jaunieši, kuri piektdienas un sestdienas vakarā, līdz vēlai naktij, pašaizliedzīgi palīdzēja. Sakām paldies jauniešiem Raimondam Grasmanim, Ģirtam Kaminskim, Kasparam Katlniekam, Džastinam Cinim, Danielam Baikam, Emīlam Burkēvicam, Tomam Cērpam, Danielam Petrovicam un jaunatnes darbiniekam Adrianam Dravniekam! 

WhatsApp Image 2024 02 19 at 15.12.07

WhatsApp Image 2024 02 19 at 15.12.07 2