fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Aicina piedalīties informatīvā seminārā par programmu “Erasmus Jaunajiem Uzņēmējiem"

image
12
Feb

Aicina piedalīties informatīvā seminārā par programmu “Erasmus Jaunajiem Uzņēmējiem"

  • Civitta Latvija
  • 12/02/2024

Vai tev ir biznesa ideja, kuru vēlies attīstīt? Vai tu meklē iedvesmu un palīdzību īstenot to daudz raitāk? Vai vēlies strādāt ar pieredzējušu mentoru vienā no 39 dalībvalstīm?

Tad ES finansēta programma “Erasmus jaunajiem uzņēmējiem” ir domāta tieši tev! Programmā var piedalīties gan jaunie uzņēmēji, gan pieredzējuši uzņēmēji.  Kas ir svarīgi - programmā nav vecuma ierobežojumu! 

Jaunie uzņēmēji (ar uzņēmējdarbības pieredzi līdz 3 gadiem vai biznesa plānu) var doties uz Eiropu, gan ārpus tās, un saņemt stipendiju, paplašināt savu uzņēmējdarbības pieredzi un pārbaudīt biznesa idejas dzīvotspēju.  Savukārt pieredzējušie uzņēmēji (ar uzņēmējdarbības pieredzi virs 3 gadiem) iegūst iespēju uzaicināt ciemos pie jauno uzņēmēju no visas ES, dalīties savās zināšanās un apmainīties ar pieredzi, kas noteikti uzlabos uzņēmuma attīstību! 

Tiekamies seminārā, SEB Inovāciju centrā, 22.februārī, Kr. Barona ielā 20, Rīgā, plkst. 15:00, lai uzzinātu ko sagaidīt no šīs programmas, kā pieteikties un smeltos iedvesmu no pieredzes stāstiem!

Rezervē savu bezmaksas vietu (pieteikšanās obligāta): https://forms.gle/yG7352NrWCYRjJiA8 

Sīkāka informācija par programmu. ir atrodama mājaslapā: https://civitta.lv/erasmus-for-young-entrepreneurs