fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Praktisku nodarbību ciklā apgūst prasmes darbam ar jaunatni

image
25
Sep

Praktisku nodarbību ciklā apgūst prasmes darbam ar jaunatni

  • Kuldīgas BJC
  • 25/09/2023

Lai attīstītu pašvaldību darba ar jaunatni ilgtermiņa stratēģisko plānošanu, pieredzes apmaiņu vietējā līmenī un veicinātu jauniešu vajadzībās balstītu pakalpojumu ieviešanu, Kuldīgas novada pašvaldības darbinieki no 23. marta līdz 21.septembrim piedalījās sešu mācību ciklā “Atbalsts jaunatnes jomas attīstībai pašvaldībās”. 

Mācībās tika dota iespēja apzināt Kuldīgas novadā jaunatnes jomas problēmas, kuras četru moduļu laikā tika analizētas un risinātas. Katrā modulī bija iespēja iet ar maziem solīšiem uz priekšu, lai sasniegtu mērķi - kā uzlabot darbu ar jaunatni novadā. “Līdzdarbojāmies no desmit pašvaldībām, kas deva lielisku iespēju arī nākotnei iegūt kontaktus un partnerus turpmākai sadarbībai,” iezīmē jaunatnes darbiniece Sintija Kārkliņa.

“Ikdienā mēs reti redzam, ko kāds cits kolēģis no mūsu novada dara, tādēļ bija vērtīgi arī satikt kolēģus un uzzināt kāda ir viņu ikdiena. Šādas mācības ir lielisks veids, kā apgūt jaunas zināšanas un prasmes, lai uzlabotu turpmāko darbu,” uzsver S. Kārkliņa.