fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Lieliski pavadīts laiks un spilgtas emocijas – aizvadīta BJC “Atvērto durvju diena”

image
11
Sep

Lieliski pavadīts laiks un spilgtas emocijas – aizvadīta BJC “Atvērto durvju diena”

  • Kuldīgas BJC
  • 11/09/2023

8. septembrī Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs ar nepacietību gaidīja apmeklētājus, jo norisinājās “Atvērto durvju dienas” pasākums. Piektdienas vakarā Kuldīgas Jauniešu māju apmeklēja aptuveni 200 interesenti, iepazīstoties ar plašo pulciņu piedāvājumu.

Bērniem un viņu vecākiem bija iespēja piedalīties dažādās meistarklasēs un aktivitātēs. Piemēram, veidot ziedu kompozīcijas, griezt, līmēt un zīmēt, iemēģināt spēkus prāta spēlēs, pērļu veidošanā un Lego konstruēšanā. Savukārt skauti piedāvāja izpildīt veiklības un komandas uzdevumus. “Atvērto durvju diena” vecākiem ļāva uzzināt ar piedāvāto pulciņu specifiku, iepazīties ar pedagogiem un noskaidrot nodarbību laikus.  

Kuldīgas novada BJC interešu izglītības piedāvātais klāsts ir ļoti plašs, aptverot mākslu, deju, mūziku, sportu, tehnisko jaunradi, folkloru un citas jomas. Šajā mācību gadā ir arī vairāki jauni pulciņi. Piemēram, “Eksperimentālā studija meitenēm”, “Zvaigžņu pētnieks”, “Radošums un fantāzija”, grafiskais dizains, floristikas studija, kā arī “Adatu fabrikā” jaunieši iemēģinās spēkus kokapstrādē (“AF darbnīca”). Tikmēr sporta nozarē nākuši klāt basketbola, šaha un orientēšanās pulciņi. Plānoti arī vairāki mobilie pulciņi, izbraukuma nodarbībām norisinoties vairākās novada izglītības iestādēs. 

2023./2024. mācību gadā Kuldīgas novadā realizēti tiks 246 interešu izglītības pulciņi, par kuriem rūpēsies vairāk nekā 115 pedagogi, ieskaitot arī koncertmeistarus.