fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Nodotas atslēgas BJC ēkas pārbūvei

image
09
Maijs

Nodotas atslēgas BJC ēkas pārbūvei

  • Kuldīgas BJC
  • 09/05/2023

9. maijā Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra saimniecības pārzinis Krists Jonelis nodeva atslēgas būvniekiem, lai uzsāktu BJC ēkas rekonstrukciju.

Atslēgas tika nodotas SIA “Telms” būvdarbu vadītājam Ainim Pētersonam, kurš solījās parūpēties par ēku 1905. gada ielā. Svarīgajā brīdī piedalījās arī Kuldīgas novada pašvaldības iestādes “Kuldīgas attīstības aģentūra” projektu vadītāja Kristīne Jasaite, kura pārraudzīs pārbūves projekta norisi.

Pēc darbu pabeigšanas, jaunās mācību telpas būs ar atbilstošām mēbelēm, ēkā atradīsies pilnībā aprīkota keramikas telpa ar dedzinātavu, liela pasākumu zāle ar savietojamām sēdvietām, aprīkota mazo aktieru telpa, deju telpa, sadarbības centrs, ierakstu studija, tekstila darbnīca, popgrupas telpa, centra personāla telpas, kā arī tehniskās telpas.

Būvdarbu gaitā mainīsies arī ēkas ārējais veidols - apdare un krāsojumus. Projekta gaitā paredzēta logu un durvju restaurācija, jumta seguma nomaiņa ar siltināšanu. Plānota arī teritorijas labiekārtošana. Gājēju celiņi uz iekšpagalmu ir paredzēti gan no 1905. gada ielas, gan no Smilšu ielas. Ēkas iekšpagalmā ierīkos trīs autostāvvietas un 20 velosipēdu novietnes.

Nevaram vien sagaidīt, kan varēsim ikvienu uzņemt jaunajās un modernajās telpās!