fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Agnese Čīče saņem Kuldīgas novada augstāko apbalvojumu - Goda balvu

image
08
Maijs

Agnese Čīče saņem Kuldīgas novada augstāko apbalvojumu - Goda balvu

  • Kuldīgas BJC
  • 08/05/2023

4. maijā Kuldīgas kultūras centrā tika aizvadīta Kuldīgas novada “Goda balvas” pasniegšana. Tajā par nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā balvu saņēma 13 iedzīvotāji, to skaitā Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra mūzikas un vokālā pedagoģe Agnese Čīče. 

Vokālā pedagoģe Agnese Čīče “Goda balvu” saņēma par nesavtīgu darbu ar bērniem 16 gadu garumā. A. Čīče ir mūzikas skolotāja, ansambļu vadītāja, vokālais pedagogs, karjeras konsultante un projektu koordinatore. Agneses vadībā izaugsmi piedzīvojušas popgrupas – “Karameles”, “Trifeles”, Triumfs”, “Putas”, “Konfektītes”, “Marmelādītes”, “Bombondziņas”, “Sienāzīši”. 

Vokālā grupa “Karameles” šogad nosvinēja 10 gadu jubileju ar koncertu Kļaviņš Piano koncertzālē. Arī audzēkņu vecāki novērtē viņas darbu, sakot, ka Agnese strādā ne tikai, lai priekšnesumi būtu vokāli izcili, bet arī, lai būtu baudāms arī kopējais vizuālais tēls.  

Neskatoties uz saspringto grafiku, Agnese vienmēr atradīs laiku, lai palīdzētu tiem, kam tas ir nepieciešams, pat, ja tas nav mūzikas jomā. Agnese reiz teikusi: “Mans prieks un laime ir strādāt ar bērniem. Tas ir mans dzīves piepildījums.”  

2022. gadā Agnese ieguva apbalvojumu – Labākā karjeras konsultante Latvijā. Arī šajā nozarē viņa darbojas aktīvi – savu laiku veltot bērnu izglītošanai, sniedzot informāciju skolniekiem izglītības un karjeras jomā. 

No sirds lepojamies ar Agnesi un sirsnīgi sveicam! 

Foto: Ieva Benefelde

344872518 766522828498592 8681074248998998475 n