fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Radošās nedēļas “Vasaras raibumiņi” aizvadītas ar lielu prieku un pozitīvām emocijām

image
26
Jūn

Radošās nedēļas “Vasaras raibumiņi” aizvadītas ar lielu prieku un pozitīvām emocijām

  • Kuldīgas BJC
  • 26/06/2023

Jūnijā Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs deva iespēju 40 novada bērniem piedalīties radošajās nedēļās “Vasaras raibumiņi”, kas norisinājās no 12. līdz 16. jūnijam un no 19. līdz 22. jūnijam. 

“Vasaras raibumiņu” ietvaros bērni, vecumā no septiņiem līdz desmit gadiem, devās pārgājienā, kopīgi gatavoja ēst, gāja peldēt, pavadīja laiku rotaļās un spēlēs, dejoja un dziedāja, mācījās spēlēt džambu, zīmēja, krāsoja uz bruģa ar krītiņiem, no dažādiem materiāliem veidoja mākslas darbus un krelles, bet pēdējā radošās nedēļas dienā baudīja saldējuma kokteiļus un piepūšamās atrakcijas. 

Pateicoties Kuldīgas novada pašvaldības sniegtajam finansējumam, vecākiem bija jāapmaksā tikai bērnu ēdināšana. Pārējās “Vasaras raibumiņu” aktivitātes bija bezmaksas. Kā atzīst bērnu vecāki, atvases bijušas ļoti priecīgas par piepildīto, daudzveidīgo un aizraujošo nodarbību grafiku. Bērni ieguvuši jaunus draugus un ar lielu entuziasmu iesaistījušies aktivitātēs. 

Lieliskās nodarbības bija liels pedagogu nopelns. Īpašu paldies sakām Sindijai Sabīnei Pogai, Agnesei Čīcei, Kristīnei Morai-Zemītei, Gunitai Konutei, Dzintrai Freimanei, Intai Braslei, Maijai Mitrevicai, Agatei Hartmanei, Ievai Ozoliņai, Andai Andersonei, Ingai Vīksnai, Ingai Zelcerei, Solvitai Rožkalnei, kā arī Intai Bērziņai par “Vasaras raibumiņu” organizēšanu.