fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Trīs Kuldīgas skolām piešķir finansējumu iniciatīvu konkursā “Kontakts”

image
10
Aug

Trīs Kuldīgas skolām piešķir finansējumu iniciatīvu konkursā “Kontakts”

  • Kuldīgas BJC
  • 10/08/2023

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) iniciatīvas izglītības iestāžu pašpārvalžu atbalstam “Kontakts” ietvaros apstiprinājusi 31 projektu.

Projektos atbalstītas 93 Latvijas izglītības iestāžu iniciatīvas pašpārvalžu attīstības stiprināšanai, izglītojamo pilsoniskās līdzdalības sekmēšanai un labbūtības vairošanai. Konkursā kopējais pieejamais finansējuma apmērs no valsts budžeta līdzekļiem ir 120 000 eiro. Katra apstiprinātā iniciatīva saņems līdz 1200 eiro finansējumu savas idejas īstenošanai.

Kuldīgas novadā finansējums piešķirts Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra, Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas, Kuldīgas Centra vidusskolas un Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma iesniegtajai iniciatīvai.  

Projekta ietvaros notiks KCV līdzpārvaldes sociālo tīklu pilnveidošana, tiks organizēts līdzpārvaldes saliedēšanās pasākums ar profesionālu saliedēšanās treneri, kā arī plānots KCV līdzpārvaldes forums. 

Savukārt Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā plānots izveidot āra "MultiZaļo" klasi. Tāpat projekta ietvaros tiks izgatavotas palešu mēbeles un iekārtotas klases telpas. Paredzēts arī telpu atklāšanas pasākums un kinovakars.  

Tikmēr V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā norisināsies nodarbības kopā ar izaugsmes treneri Ievu Grundšteini,  būs  tikšanās ar Zemessardzes pārstāvjiem, pārgājiens un orientēšanās mežā, taps digitālā recepšu grāmata, kā arī plānots ēdienu izaicinājums un citas aktivitātes. 

366729244 18281136193124025 8640286301766977312 n