fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Aicina pieteikties bezmaksas dari pats mākslas komplektiem “Apēd+Mākslu"

image
10
Aug

Aicina pieteikties bezmaksas dari pats mākslas komplektiem “Apēd+Mākslu"

  • Ruckas mākslas fonds
  • 10/08/2023

Ruckas mākslas fonds un Norvēģijā bāzētais zinātnes centrs Vitenparken ar EEZ grantu atbalstu projekta "Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze" ietvaros bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem sagatavojuši bezmaksas dari pats mākslas komplektus “Apēd+Mākslu.

Dari pats mākslas komplekts “Apēd+Mākslu” ir eksperimentāls un interaktīvs mākslas produkts, ko veidojuši projektā iesaistītie mākslinieki un pieaicinātie eksperti. Komplektā atradīsiet dažādus materiālus un sastāvdaļas, mākslinieku veidotus mākslas objektus, attēlus un teksta materiālus, kā arī “soli pa solim” vadlīnijas individuāliem mākslinieciskiem un ēdamiem eksperimentiem. Instrukcijas komplektos būs angļu valodā!

Komplekti pieejami ierobežotā skait un šobrīd tiem individuāli iespējams pieteikties projekta mājaslapā: https://next.rucka.lv/lv/dari-pats/

“Apēd+Mākslu” komplekti tiks izsūtīti 2023. gada septembra otrajā pusē.

Projekts "Māksla+diens+Nākamā paaudze" (Nr. EEZ/2022/2/23) tapis Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmas "Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība" konkursa "Atbalsts profesionālās mākslas un kultūras produktu radīšanai bērnu un jauniešu auditorijai" ietvaros. 

Dari pats makslas komplekts Aped+Makslu