fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kūka, suši, koncerts un hokejists - vērienīgi nosvin Kuldīgas Jauniešu mājas sesto dzimšanas dienu

image
17
Jūl

Kūka, suši, koncerts un hokejists - vērienīgi nosvin Kuldīgas Jauniešu mājas sesto dzimšanas dienu

  • Kuldīgas BJC
  • 17/07/2023

15. jūlijā Kuldīgas Jauniešu mājā, Jelgavas ielā 26, norisinājās tās sešu gadu dzimšanas dienas svinības. Pasākuma organizatori bija parūpējušies par bagātīgu programmu.

Kuldīgas Jauniešu mājas dzimšanas dienas svinības sākās ar grupas “Smaržo pēc lietus” koncerta, kurā mākslinieki klausītājus iepriecināja gan ar oriģināldziesmām, gan ar citiem, populāriem, latviešu un ārzemju hitiem. Grupa “Smaržo pēc lietus” nāk no Jūrmalas un tajā muzicē Madara Hiršfelde, Rolands Erkmanis, Sandis Ķešāns un Jānis Krasts, bet par tās vadību atbildīgs Māris Trankalis. 

Pēc koncerta jaunieši varēja iestiprināties ar augļiem un suši. Tāpat svinību viesiem bija iespēja piedalīties suši bāra “Hercogs” rīkotajā meistarklasē. Undas Bredovskas un Alises Skrubes virsvadībā jaunieši rūpīgi pagatavoja dažāda veida suši, ar kuriem cienāja pārējos. 

Uz Kuldīgas Jauniešu mājas svinībām bija ieradies arī Latvijas izlases hokejists, aizvadītā Pasaules čempionāta bronzas medaļnieks, Renārs Krastenbergs. Sportists izrādīja gan iespaidīgo godalgu, gan Latvijas izlases hokejistu parakstīto kreklu. Bija ārkārtīgi liela interese nofotografēties ar R. Krastenbergu un bronzas medaļu, pat veidojoties garai rindai. Pēcāk spēlētājs pastāstīja par piedzīvoto Pasaules čempionātā, par dzīves un karjeras līkločiem, kā arī atbildēja uz desmitiem jauniešu jautājumu. 

Svinību noslēgumā viesi baudīja svētku kūku, varēja dejot dīdžeja pavadībā un apskatīt Kuldīgas Jauniešu mājas izveidoto fotoatmiņu stūrīti.