fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas Jauniešu Dome dodas iepazīt Kuldīgas pašvaldības domi

image
03
Feb

Kuldīgas Jauniešu Dome dodas iepazīt Kuldīgas pašvaldības domi

  • Kuldīgas BJC
  • 03/02/2023

Kuldīgas Jauniešu Domes  pārstāvji 1.februārī viesojās Kuldīgas pašvaldībā, lai tiktos ar domes vadību un vienotos par tālāko sadarbību.

Uz tikšanos bija ieradušies skolu līdzpārvalžu dalībnieki- ap 20 jaunieši no visām Kuldīgas pilsētas skolām, kā arī no Ēdoles pamatskolas un Skrundas vidusskolas. Kopīgi ar pašvaldības un Bērnu un jauniešu centra pārstāvjiem tika diskutēts par iespējamiem sadarbības veidiem un saturu.

Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska ar interesi uzklausīja jauniešu stāstus par līdzpārvalžu darbu skolās un nepieciešamo atbalstu. Viņa arī  informēja klātesošos par aktualitātēm pilsētā, kas ir svarīgas jauniešiem, piemēram, kā veicas ar Kuldīgas Centra vidusskolas un Bērnu un jauniešu centra ēku remontiem, par iespējām piedalīties dažādos iniciatīvu konkursos un citām. Tāpat I.Astaševska aicināja jauniešus nākt uz pašvaldību ar savām idejām par pasākumiem pilsētā un priekšlikumiem, kā padarīt interesantākus pilsētas svētkus. Arī jaunieši dalījās ar savu redzējumu par pasākumu saturu un vietām. 

Tika nolemts turpmāk tikties reizi 3 mēnešos, lai apkopotu paveikto un vienotos par tālākiem sadarbības soļiem.

 

jaunii dome 3JAuniesi dome 2