fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Influenceri, "Citi zēni" koncerts un daudz aizraujoša - aicina uz festivālu "Kopums"

image
03
Aug

Influenceri, "Citi zēni" koncerts un daudz aizraujoša - aicina uz festivālu "Kopums"

  • Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra
  • 03/08/2023

Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā, Eiropas Savienības māja, un “Erasmus jaunajiem uzņēmējiem” programmas kontaktpunkts “Civitta Latvija” 12. augustā aicina jauniešus apmeklēt festivālu “Kopums” un piedalīties “Nākotnes uzņēmēja kvartālā”. 

Pasākumā būs iespēja uzzināt par dažādām Eiropas Savienības sniegtajām iespējām jauniešiem, kā arī attīstīt un izzināt uzņēmējdarbības prasmes, kas nepieciešamas nākotnes uzņēmējam. Izklaides un izziņas kvartāls ir daļa no “Eiropas Prasmju gada” pasākumiem.

“Nākotnes uzņēmēja kvartālā” darbosies dažādu aktivitāšu stacijas, kurās varēs iegūt arī interesantas balvas. Tāpat šeit varēs dzirdēt programmas “Erasmus jaunajiem uzņēmējiem” dalībnieku pieredzes un veiksmes stāstus no tādām valstīm kā Armēnija, Malta un Spānija. Ar savu pieredzi dalīsies influencere Emīlija Sama (@Sudrabakaija), inovāciju entuziasts Dmitrijs Baburgs, jaunatnes darbiniece un aktīviste Viktorija Tkačenko. Pasākuma laikā būs iespēja uzdot arī savus jautājumus gan dalībniekiem, gan konsultāciju uzņēmumam “Civitta Latvija”, kas ir viens no programmas “Erasmus jaunajiem uzņēmējiem” kontaktpunktiem Latvijā.

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Zane Petre: “Eiropas Prasmju gadā uzmanības fokusā ir prasmju un izglītības loma konkurētspējas stiprināšanai. Jauniešiem īpaši svarīgi apzināt iespējas, kādas paver dažādas ES atbalstītās programmas, un tās izmantot, lai spētu konkurēt darba tirgū, varētu attīstīt savas uzņēmējdarbības idejas un ļoti iespējams – strādāt pie tik inovatīviem risinājumiem, kas pārsteigtu un ir nepieciešami gan vietējā, gan starptautiskā līmenī, lai turpinātu īstenot zaļo un digitālo pāreju. Mudinu nākt un piedalīties festivālā “Kopums” un izzināt iespējas savai tālākai izaugsmei.”

“Aicinu ikvienu, kam ir interese par uzņēmējdarbību, nākt uz “Nākotnes uzņēmēja kvartālu” un iedvesmoties! Eiropas Savienības finansētā programma “Erasmus jaunajiem uzņēmējiem” ir lieliska iespēja pārbaudīt savas biznesa idejas dzīvotspēju, apmainoties ar pieredzi ar ārzemju mentoru! “ aicina Solveiga Sama no “Civitta Latvija”. 

Pasākuma laikā no plkst. 14.00-17.00 varēs apmeklēt piecas dažādas uzņēmējdarbības prasmju stacijas. Tajās varēs izzināt un attīstīt tādas prasmes kā tirgus izpēte un radošums, mērķauditorijas atpazīšana, produkta idejas radīšana, digitālās un komunikācijas prasmes, kā arī iegūt informāciju un zināšanas par dažādām Eiropas Savienības sniegtajām mūžizglītības un prasmju attīstības iespējām. Izpildot visus uzdevumus, dalībnieks varēs saņem balvas – t-kreklu un personīgu konsultāciju ar “Civitta Latvija” par “Erasmus jaunajiem uzņēmējiem” pieteikuma izstrādi un citām ES piedāvātajām iespējām. 

Jauniešu festivāls “Kopums” tiek rīkots Starptautiskajā jaunatnes dienā Bauskas pilskalna parkā, un tā centrālā tēma ir “Jaunieti, kāds ir Tavs stāsts?”, kas fokusējas uz jauniešu pašapziņu, mentālo veselību, vērtībām, ikdienu un līdzdalību. Festivālā notiks dažādas aktivitātes, diskusijas un radošās darbnīcas, savukārt noslēgumā gaidāms grupas “Citi zēni” koncerts.

2023.08.12 kopums afisa ar programmu a3 rgb.png