fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Alsungas “Jauniešu diena 2023” aizvadīta ar pozitīvām emocijām

image
02
Aug

Alsungas “Jauniešu diena 2023” aizvadīta ar pozitīvām emocijām

  • Kuldīgas BJC
  • 02/08/2023

28. jūlijā norisinājās “Alsungas Jauniešu diena 2023”, kur dalībniekiem bija sarūpēta aizraujoša programma. Uz “Jauniešu dienu” bija sabraukuši dalībnieki no Pastendes, Elejas, Svētes, Kuldīgas un vietējie, alsundznieki. 

“Alsungas Jauniešu diena” iesākās ar interesantiem uzdevumiem bagāto “Suitu skrējienu”. Tajā dalībnieki tika sadalīti vairākās komandās. Trasē, kura bija aptuveni divus kilometrus gara, jauniešiem bija jāatbild uz dažādiem atjautības jautājumiem, kā arī jāatmin fakti par “Alsungas Jauniešu dienu” un Alsungas jauniešiem. 

Tāpat “Suitu skrējienā” komandām pārveidotās balsīs bija jāsauc upju nosaukumi un komandas biedriem, aizsietām acīm, bija jāatšifrē runātājs. Tikmēr komandas vienotība tika pārbaudīta novusa spēlē, kur, arīdzan ar aizsietām acīm, mērķī bija jāraida pieci novusa kauliņi. Vēl “Suitu skrējienā” komandas brida pāri upītei, ar ķermeņiem veidoja uzrakstu “2023” un tika galā ar citiem izaicinājumiem. Labākās komandas saņēma vērtīgas balvas no Ventspils valstspilsētas pašvaldības. 

Pēc “Suitu skrējiena” un pusdienu pārtraukuma, kurā jaunieši varēja nodoties dažādās bumbu spēlēs, sākās improvizācijas uzveduma veidošana kopā ar Gunti Tropu. Pēc vairāku stundu kopdarba,  jaunieši atrādīja savu veikumu, kas izdevās lieliski. 

Pasākuma noslēgumā jaunieši nodevās ballītes priekam kopā ar muzikālo grupu “Bukte”. Grupu izveidojuši četri jaunieši no Ventspils, kas paralēli mācībām vidusskolā priecē savus klausītājus. 

“Alsungas Jauniešu diena 2023” norisinājās, pateicoties Kuldīgas novada pašvaldības un Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra piešķirtajam finansējumam.