fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Projekts "Stratēģija" JM

image
20
Dec

Projekts "Stratēģija" JM

  • Kuldīgas BJC
  • 20/12/2018

17. decembrī, Kuldīgas Jauniešu mājā uz tikšanos tika aicināti dažādu nozaru pārstāvji, kuru ikdiena ir saistīta ar jauniešiem, lai stiprinātu starp-organizāciju sadarbību darbam ar jaunatni. 

Šo tikšanos organizēja Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs, projekta “Stratēģija” ietvaros. Projekta mērķis attīstīt darba ar jaunatni sistēmas izveidi Kuldīgas novada pašvaldībā un sekmēt plānveida ilgtermiņa darba ar jaunatni īstenošanu, atbilstoši mērķa grupu vajadzībām un pašvaldības un valsts kopējām prioritātēm, uzlabojot jaunatnes politiku novadā.

Tikšanās laikā dalībnieki tika iepazīstināti ar Kuldīgas novada jauniešu aptaujas rezultātiem, kurus apkopoja Jaunatnes jomas pētnieks - Gints Klāsons. Kā arī tika stiprināta darbā ar jaunatni iesaistīto speciālistu, darbinieku savstarpējā sadarbība un pilnveidotas to zināšanas par jaunatnes politiku. Tikšanās laikā dalībnieki izstrādātāja priekšlikumus darba ar jaunatni sistēmas pilnveidošanai Kuldīgas novadā.

Kuldīgas novada jauniešu aptauja 2018 Prezentācija ir pieejama šeit https://drive.google.com/file/d/0BzrvUqfBZIZXMk0zb3JQZXd2S1E2SV9JX0xhUXNiTmlnZkdj/view?usp=sharing

Kuldīgas novada jauniešu aptauja Ziņojums 2018 ir pieejams šeit https://drive.google.com/file/d/0BzrvUqfBZIZXWTdlNVMtWVBWcWFkMkFuTlU4Z2puQ1pBam5z/view?usp=sharing

 

IMG 0555

IMG 0542

IMG 0536

IMG 0521

 

 

Projekts "Stratēģija" īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

 valstsjaunatnesprogramma logo krasainsvienkarss bez laukuma rgb bez fona