fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Alsungā svinīgi atklātas telpas jauniešiem

image
26
Maijs

Alsungā svinīgi atklātas telpas jauniešiem

  • Kuldīgas BJC
  • 26/05/2023

25. maijā svinīgi tika atvērtas telpas jauniešiem Alsungā, Pils ielā 10, 2.stāvā. 

Pateicoties Alsungas pagasta pārvaldes lielajam atbalstam, tika piešķirtas ne tikai telpas, bet arī finanses to remontam. Telpu remontu veica Alsungas jaunieši un jaunatnes darbinieki - Kristīne Mora-Zemīte un Adrians Dravnieks, kurš bija viens no lielākajiem palīgiem. Svarīgu pienesumu sniedza arī Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs, kurš atbalstīja ar inventāru. 

Telpās tika veikts kosmētiskais remonts un tās tika iekārtotas jauniešu vajadzībām. Telpās pieejama neliela virtuve ar ēdamzonu, kur jaunieši varēs gatavot, kā arī rīkot dažādas meistarklases. Savukārt lielākā telpa paredzēta jauniešu brīvā laika pavadīšanai - galda spēļu un novusa spēlēšanai un kopābūšanai. 

Alsungas jauniešu telpas būs atvērtas divas reizes nedēļā - otrdienās un ceturtdienās no plkst. 12.00 līdz plkst. 17.00. Tuvāko nedēļu laikā plānotas vairākas lieliskas aktivitātes - pārgājiens pa mazbānīša ceļu, galda spēļu vakari un gleznošanas meistarklases. Par pasākumiem varēs sekot līdzi Alsungas aktīvo jauniešu sociālo tīklu kontos - “Facebook”, “Instagram” un “Tik-Tok”.