fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Atvērtās durvis Kuldīgas novada BJC

image
07
Sep

Atvērtās durvis Kuldīgas novada BJC

  • Kuldīgas BJC
  • 07/09/2020

Ir sācies jaunais mācību gads, un kā jau katru gadu septembrī Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs rīko atvērtās durvis. Bērni un jaunieši ar saviem vecākiem tika aicināti apmeklēt BJC un Tehniskās jaunrades centru, iepazīt un izvēlēties sev interesējošu interešu izglītības pulciņu izglītības iestādēs Kuldīgas novadā.

Kopumā 2020./2021. mācību gadā Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs piedāvā 168 pulciņus, 197 grupās bērniem un jauniešiem vecumā no 3 līdz 25 gadu vecumam. Atvērto durvju dienas ietvaros pedagogi iepazīstināja apmeklētājus katrs ar savu pulciņu, tā specifiku. BJC šogad piedāvā pulciņus vizuālā un vizuāli plastiskās mākslas, mūzikas, dejas, folkloras, tehniskās jaunrades, radošās industrijas un sporta jomās. BJC šajā mācību gadā kā jaunumus piedāvā: dizaina pulciņu “Jaunais influenceris”, mākslas pulciņus “Māksla no atradumiem”, mezglošanas, pērļu modelēšanas, maketēšanas pamatu, dizaina-interjera pamatu, ukuleles spēļes, skeitborda nodarbību un kulinārijas pamatu pulciņus.

 Ar interešu izglītības pulciņiem bērniem un jauniešiem Kuldīgas novadā, ko piedāvā Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs, Kuldīgas novada Sporta skola, Kuldīgas Mākslas skola, pilsētas un pagastu skolas, kā arī pirmskolas izglītības iestādes varat iepazīties http://www.kuldigasbjc.lv/.

Vēlam skolēniem veiksmi un izturību jaunajā mācību gadā!

Uz tikšanos pulciņos!