fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Turpinās darbs pie Kuldīgas novada jaunatnes politikas dokumenta izstrādes

image
10
Jan

Turpinās darbs pie Kuldīgas novada jaunatnes politikas dokumenta izstrādes

  • Kuldīgas BJC
  • 10/01/2020

7. janvārī Kuldīgas jauniešu mājā notika kārtējā projekta “Jādaram!” darba grupas tikšanās kopā ar jaunatnes politikas eksperti Vladislavu Šķēli. Tika analizētas iegūtās atziņas no valsts un starptautiskā mēroga ilgtermiņu plānošanas dokumentiem, apkopota un iztirzāta izstrādātā SVID analīze, nodefinēts mērķis un prioritārie virzieni, kā arī saliktas nodaļas, kādas nepieciešamas ilgtermiņa jaunatnes politikas plānošanas dokumentā nākamiem trīs gadiem Kuldīgas novadā.

Precīzi tika nodefinēts, ka prioritārie virzieni uz kuriem tiks strādāts, lai sasniegtu mērķi ir darbs ar pagastiem un tajos esošajiem jauniešiem, līdzdalības veicināšana un kvalitatīva mācīšanās. Tika veikti grupu darbi, kuros tika izvirzītas dažādas idejas un formulēti konkrēti mērķi, ko būtu vēlams sasniegt un ieviest pēc 3 gadiem, tad šiem mērķiem attiecīgi rasti darbības virzieni un rezultatīvie rādītāji. Tādējādi izkristalizējās jomas, kurās virzīt tālāko rīcības plānu. Sadarbojoties institūcijām, kas veic darbu ar jaunatni Kuldīgas novadā, turpmākais darbs tiks veltīts, lai iztirzātu un noteiktu konkrētus pasākumus/aktivitātes, kas jāveic katrā prioritārajā virzienā, lai tiktu izveidota kvalitatīva sistēma darbā ar jaunatni Kuldīgas novadā.

Projekts “JĀdaram!” īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2019. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

logo4