fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Projekta “JĀdaram!” ietvaros, turpinās darbs pie jaunatnes politikas ilgtermiņa plānošanas dokumenta izstrādes

image
28
Jan

Projekta “JĀdaram!” ietvaros, turpinās darbs pie jaunatnes politikas ilgtermiņa plānošanas dokumenta izstrādes

  • Kuldīgas BJC
  • 28/01/2020

28. janvārī Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centrā norisinājās kārtējā starpinstitūciju darba grupas tikšanās, kurā turpinājās darbs pie projekta “JĀdaram!” mērķa - izstrādāt jaunatnes politikas ilgtermiņa plānošanas dokumentu Kuldīgas novadā.

Šajā reizē grupas dalībnieki turpināja strādāt pie galveno prioritāšu darbības rezultātu un rezultatīvo rādītāju noteikšanas.

Tika analizēti prioritātes LĪDZDALĪBA darbības rezultāti, kur izkristalizējās, nepieciešamība pēc vienotas starpnozaru un starppaaudžu komunikācijas formas, jāpanāk draudzīgas vides nodrošināšana jauniešu viedokļu un atgriezeniskās saites apmaiņai, kā arī jārada atvērta un pieejama vide jeb institūcijām jānodrošina iespēja par sevi pastāstīt atvērtā, jauniešiem saistošā veidā. No šiem darbības virzieniem tika noteikti jau precīzi rezultatīvie rādītāji. 

Nākamajā tikšanās reizē, kas norisināsies 25. februārī, tiks apkopoti visu četru prioritāšu darbības un rezultatīvie rādītāji, noteikti mērķi, lai varētu uzsākt darbu pie dokumenta izstrādes un izdotos izveidot kvalitatīvu sistēmu darbā ar jaunatni Kuldīgas novadā.

Projekts “JĀdaram!” īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2019. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

DSC0101

DSC0107

logo5