fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Apstiprināts projekts "Laidi"

image
14
Aug

Apstiprināts projekts "Laidi"

  • Kuldīgas novada BJC
  • 14/08/2020

Kuldīgas jauniešu biedrība Kaktuss, sadarbojoties ar Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centru, Kuldīgas novadā īstenos projektu “Laidi” ar mērķi sekmēt jauniešu iniciatīvas, līdzdalību lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē, motivāciju iesaistīties nacionāla un starptautiska mēroga pasākumos.

Projekta galvenās aktivitātes:
  • projekta darba grupas sanāksmes,
  • praktiskais darbs ar Laidu pagasta jauniešiem,
  • jauniešu apmācības par jauniešu apmaiņas projektiem,
  • jauniešu un politikas veidotāju forums.
Projekta mērķauditorija ir dažādu sociālo grupu jauniešus vecumā no 13 – 25 gadiem, kuri dzīvo vai mācās Kuldīgas novada teritorijā, īpaši šajā projektā pievēršot uzmanību Laidu pagasta jauniešiem.
Projekta rezultātā Laidu pagasta jaunieši būs tikuši pie savas brīvā laika telpas pagastā un no jauniešu apmācībām, kā arī no jaunatnes darbinieka praktiskās darbošanās pagastā, būs guvuši zināšanas un prasmes, kā šo telpu ikdienā noslogot atbilstoši jauniešu vajadzībām un interesēm, kā arī izstrādājuši savu pirmo jauniešu apmaiņas projektu. Kuldīgas novada jaunieši vecumā no 13-25 gadiem būs piedalījušies forumā, kurā tiks izstrādātas jauniešu, jaunatnes lietu speciālistu un pagastu pārvaldes kopīgas rekomendācijas par darba ar jaunatni attīstību turpmāk Kuldīgas novadā.
Sīkāku informāciju par projektu var uzzināt sazinoties ar Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra jaunatnes lietu speciālisti Ievu Kaltnieci, 27818498, ieva.kaltniece@kuldiga.lv
Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2020. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros
laidi logo rinda