fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Aizvadīta Kuldīgas Jauniešu diena 2018

image
12
Jūn

Aizvadīta Kuldīgas Jauniešu diena 2018

  • Kuldīgas BJC
  • 12/06/2018

2. jūnijā Kuldīgas skeitparka teritorijā norisinājās ikgadējā Kuldīgas Jauniešu diena, kura pulcēja gan jauniešus no Kuldīgas un citiem kaimiņu novadiem, aizraujot ar dažādām aktivitātēm visas dienas garumā.

Otro gadu Kuldīgas Jauniešu dienas ietvaros norisinājās ekstrēmo sporta veidu sacensības “Kuldīgas Open 2018”, kurās piedalījās 74 dalībnieki, pārstāvot Kuldīgas, Liepājas, Rīgas, Saldus, Aizkraules, Ventspils, Jelgavas pilsētas un novadus.

Sacensībās godalgotās vietas ieguva:

SKOOTER

1.vieta Olafs Brikmanis (Liepāja) /Ripot.lv

2.vieta Emīls Līdaka (Kuldīga)

3.vieta Edgars Ekšteins (Ventspils)

INLINE amatieri

1.vieta Vilnis Šneiders (Liepāja) / F.T.B.

2.vieta Markuss Bērziņš

3.vieta Gvido Klims (Liepāja)

INLINE pro

1.vieta Tomass Meženieks

2.vieta Edgars Rozentāls

3.vieta Valters Rasmanis

SKATEBOARD pro

1.vieta Uģis Ķepulis (Kuldīga)

2.vieta Miks Grantiņš (Rīga)

3.vieta Krišjānis Kalvans (Aizkraukle) /clockwise gtiim adidas

BMX amatieri

1.vieta Ralfs Bārtnieks (Liepāja) /Rave team

2.vieta Miks Kārkliņš (Liepāja)

3.vieta Mareks Vaņkovičs

BMX pro

1.vieta Ernests Zēbolds (Ventspils) / Rave team/dressed in music/ freegun underwear

2.vieta Dāvis Līcītis (Saldus) /Ghetto games/ 33bikeshop

3.vieta Tomass Grīnbergs (Ventspils) /Ghetto games/ Parbmx/ Rave team

Savukārt CHILLOUT zonā jaunieši tikās ar viesmāksliniekiem Kasparu Zlidni un Gintu Grāveli, kas stāstīja par to, kāpēc izvēlējušies savu dzīvi saistīt ar mākslinieku karjeru, kādi ir viņu hobiji un ikdiena. Kā arī bija iespēja tikties un uzzināt sīkāk par motoklubu “Stende” un motosportu kopumā. Visas dienas garumā norisinājās radošās darbnīcas, ko bija sagatavojuši brīvprātīgie jaunieši, kā arī jauniešu organizācijas no Aizkraukles un Skrundas. Dienas otrajā daļā Kuldīgas V. Plūdoņa ģimnāzijas stadionā varēja vērot un piedalīties “Ghetto Games” strītbola turnīrā, kurā uzvaru guva “Kurzemes strogonova” 3x3 basketbolisti no Kuldīgas, kas dosies uz Grīziņkalnu, lai piedalītos sacensību finālā.

Īpašu paldies Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs vēlas teikt sacensību un pasākuma sponsoriem SIA “MARS”, SIA “KURZEMES JUMTI”, “AMAZONE GRUPA”, “SIA MKM mežs”, “Rietumu Nafta”, “Saldo”, “Krikumiņš”, “ELVI”, “Ķekavas Avots”, “B Burgers”, “Goldingen Room”, “PC Konsultants”, “Ķēķis”, “Ramirent”, “Stender’s Pica”, “MILZU!”, “Ineses Torte”, “SUSHI KING”, “Liepājas Olimpiskais Centrs”, “Riežupes smilšu alas”, “Lība-ZI”, “parbmx”, “Dārziņš”.

Tikšanās ar personībām notika projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts izglītojamiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.